Op zoek naar een freelance programmeur voor jouw opdracht?

Plaats nu gratis jouw klus en vindt de beste freelancer! Plaats gratis jouw opdracht
Plaats gratis jouw opdracht

Plaats jouw opdracht

Omschrijf wat je wilt laten doen.

Kies de juiste freelancer

Kies de juiste freelancer

Vergelijk en kies een freelancer.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kom in contact en beoordeel de freelancer.

Plaats nu gratis jouw opdracht

Snel een freelancer voor jouw klus.

Besteed jouw opdracht uit aan een freelancer

Op zoek naar (tijdelijke) expertise, of blijft die opdracht al te lang liggen? Dan doe je er goed aan een freelancer in te huren voor jouw klus.

Ga voor direct voordeel!

  • 1 Freelancers zijn veelal flexibel
  • 2 Gebruik talenten van freelancers of ZZP'ers
  • 3 Plaatsen is vrijblijvend en gratis!

Zoek je een freelance programmeur?

Ben je op zoek naar een freelance programmeur, dan kun je op Freelancedeals zoeken in verschillende subcategorieën. Een programmeur kan werkzaam zijn binnen meerdere subcategorieën of zich gespecialiseerd hebben in één programmeertaal. Op Freelancedeals hebben we deze expertisecategorieën onderverdeeld in de categorie Websites & appicaties, mocht je op zoek zijn naar een multidisciplinair team van professionals, kijk dan vooral ook in andere categorieën zoals Marketing & communicatie of Design & multimedia.

Een Wordpress website laten maken

Wordpress is een van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS). Wil je dus een Wordpress website laten ontwikkelen, dan kun je zoeken in de categorie Wordpress programmeurs, zij zijn namelijk gespecialiseerd in het opzetten van deze websites.

Een ander veelgebruikt CMS is Joomla, deze structuur is net anders dan Wordpress en de mogelijkheden zijn iets anders. Wil je een Joomla website laten ontwikkelen? Zoek dan een professionele Joomla programmeur.

Een app laten ontwikkelen

Je hebt een gaaf idee voor een nieuwe app. Ga dan goed na voor welke platformen je deze wilt laten ontwikkelen. Wil je een Android applicatie of een iOS app laten ontwikkelen, of moet jouw nieuwe of bestaande app worden uitgerold op meerdere platformen? Zoek dan een programmeur gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps.

Website design laten maken

Wil je een nieuwe website laten ontwikkelen of ben je op zoek naar een her- design van je bestaande website? Dan kan het zijn dat je naast jouw zoektocht naar een freelance programmeur ook nog op zoek bent naar een freelance web designer. Een compleet team voor jouw nieuwe website kun je samenstellen uit freelancers die werken in verschillende categorieën. Zo kun je jouw team ook nog versterken met een online marketeer of een tekstschrijver zo kun je zelf jouw multidisciplinaire team opzetten.

Plaats je een opdracht voor een nieuwe of bestaande website? Geef dan in de omschrijving van de opdracht duidelijk aan waar je naar op zoek bent.

Wat kost een freelance programmeur?

De kosten van een freelance programmeur lopen erg uiteen. Op freelancedeals vindt je freelance programmeurs in de range €35 tot €50 maar ook freelancers die een hoger uurtarief rekenen, net als freelancers met een lager uurtarief.

Freelance programmeurs kunnen zowel met een afgesproken uurtarief werken, maar werken ook regelmatig tegen een fixed price voor specifieke opdrachten. Freelance programmeurs geven aan dat zij vaak vanaf eigen locatie of thuis willen werken. Wil je dat de programmeur op bezoek komt of op locatie komt werken? Geef dit dan aan wanneer je een opdracht gaat plaatsen. Dan kunnen freelancers hier op sorteren in hun zoektocht naar jouw gave opdracht!

Zoek jouw freelance programmeur of plaats een opdracht

Plaat jouw opdracht op Freelancedeals, of zoek in de geregistreerde freelance programmeurs. Heb je hulp nodig bij het opstellen van jouw opdracht of heb je ergens anders vragen over, kijk dan bij tips voor een goede opdracht. Kunnnen we je ergens anders mee helpen, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Freelance programmeur