Veelgestelde vragen

Duidelijk! Je hebt een vraag

Hebben we iets te goed verstopt? Hebben we een onderwerp onduidelijk beschreven?
Misschien vind je het antwoord op jouw vraag hieronder.

Algemene vragen

Freelancedeals is een nieuw platform als link tussen freelancers en opdrachtgevers. We zijn er om opdrachtgevers de mogelijkheid te bieden een professionele freelancer voor zijn of haar opdracht te vinden en voor ingeschreven freelancers om gave opdrachten te vinden.

Tuurlijk kan dat! Je kunt wanneer je maar wil een contactbericht sturen. We doen ons uiterste best om ieder bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Soms kan dit echter wat langer duren, maar streven er naar ieder bericht uiterlijk binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Freelancedeals is in principe een website, gratis te gebruiken voor zowel freelancers als opdrachtgevers. Aan sommige "extratjes" zitten kosten verbonden. Zo heb je als opdrachtgever de mogelijkheid om jouw freelance opdracht een "boost" te geven en kun je als freelancer kiezen voor een PRO freelancer account waarmee je direct op opdrachten kan reageren.

Geen nood! Je kunt via wachtwoord vergeten een nieuwe wachtwoord opvragen. We sturen je dan een automatisch gegenereerd wachtwoord toe waarmee je kunt inloggen.

We adviseren je om na het inloggen direct je toegezonden wachtwoord weer te veranderen naar een wachtwoord naar jouw keuze. En ga uiteraard zorgvuldig om met jouw inloggegevens.

Geen probleem! We helpen je graag verder, zodat je weer gebruik kan maken van de website. Een verloren e-mailadres is wat lastiger, maar stuur ons even een contactbericht. Mailen mag ook, stuur dan jouw verzoek aan info@freeelancedeals.nl en we nemen contact met je op.

Jammer dat je geen gebruik meer wilt maken van de website! Als je ingelogd bent kun je vanuit de profielnavigatie onder het kopje "instellingen" klikken op "Verwijder account". Als je op de knop "Account verwijderen" klikt wordt je account verwijderd.

Zou je ons misschien kunnen laten weten waarom je geen gebruik meer wilt maken van de website? Misschien kunnen we daar namelijk handige informatie uit halen om de website te verbeteren. Bedankt alvast.

Vragen van freelancers

Makkie! Als Freelancer kun je klikken op de knop registreren als freelancer. Je komt vervolgens op de registratiepagina waar je door het invullen van een paar velden, binnen een minuut al een freelancer account krijgt.

Tip! Maak je profiel compleet, dan krijg je een gratis PRO freelancer account voor een maand!

Een publiek profiel is het profiel van jou dat inzichtelijk is voor oprdachtgevers of andere bezoekers. Op je publieke profiel kun je een introductie geven van jezelf, je portfolio laten zien en kunnen anderen beoordelingen van opdrachtgevers inzien. Ben je PRO freelancer? Dan laten we ook jouw adresgegevens zien (deze mogelijkheid kun je zelf aan- of uitzetten in jouw instellingen) zodat opdrachtgevers ook direct in contact kunnen komen.

Iedereen op Freelancedeals kan reageren op opdrachten, behalve als de opdracht van jezelf is natuurlijk. Als je geen PRO freelancer bent moet je 12 uur wachten voor je mag reageren. Waarom 12 uur? Dat leggen we je graag uit in "Waarom moet je betalen voor PRO freelancer?"

Als freelancer heb je de mogelijkheid om PRO freelancer te worden. Een PRO freelancer krijgt een paar voordelen. Zo hoef je niet meer te wachten voor je op een opdracht mag reageren, maar kan dit direct. Daarnaast ontvang je sneller berichten zodra er een nieuwe opdracht is geplaatst. Zo ben je er als de kippen bij!

We proberen met de omzet uit de PRO freelancer accounts de kosten voor de website te betalen. Daarnaast zijn wij van mening dat je als freelancer best mag investeren in jezelf. Een PRO freelancer komt soms net wat professioneler over, omdat je aangeeft te willen investeren in jouw eigen werkzaamheden. Dat vinden potentiŽle opdrachtgevers fijn om te zien!

In de toekomst willen we de voordelen van PRO freelancer accounts verder uitbreiden om zo nog beter te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en freelancers die gebruik maken van de website.

We houden bij Freelancedeals van "simple", makkelijk. Je kan dus vanuit jouw profielnavigatie kiezen voor "Word PRO". Vervolgens kun je in het overzicht kiezen hoe lang je jouw PRO account wilt activeren. Je wordt daarna doorgestuurd naar de betaalomgeving van jouw eigen bank.

Bij Freelancedeals werken we niet met automatische verlengingen die je wel eens vergeet, we willen dat men iedere maand kan beoordelen of ze wel of geen gebruik willen maken van onze diensten. Heb je genoeg werk? Dan wacht je toch even?

Tip! Heb je jouw profiel al compleet gemaakt? Als je jouw profiel compleet maakt krijg je van ons een maand lang een gratis PRO freelancer account :)

Gefeliciteerd! Dat is waar we het voor doen! Hoe je verder aan de slag gaat met de opdrachtgever is helemaal aan jou. Wij zorgen voor de link, jij mag zorgen voor je eigen werk. Laat de opdrachtgever zien waar je goed in bent.

Heb je de opdracht afgerond? Vraag de opdrachtgever dan om jouw werk te beoordelen. Dat kan door vanuit de opdracht in het opdrachtenpaneel een beoordeling te schrijven. De opdrachtgever kan jou dan selecteren uit de lijst van freelancers die hebben gereageerd op de opdracht.

Succes met je opdracht!

No thanks! Een service fee vinden we wat overdreven. Bij Freelancedeals kun je gewoon kiezen om een PRO freelancer te worden. Jij maakt een match met een opdrachtgever voor een gave opdracht, jij voert de opdracht uit, jij krijgt een goede beoordeling (Juist ja, daar zit vooral het woordje "jij" in, dus "jij" mag de fee gewoon houden).

Wij verdienen ons centje doordat opdrachtgevers kiezen voor een opdrachtboost of een freelancer kiest voor een PRO freelancer account. Een fee is dus niet nodig.

Upgraden naar een PRO freelance account? Je kunt kiezen voor 3 verschillende termijnen.

  • 1 Maand voor € 7,50
  • 3 maanden voor € 22,50
  • 6 maanden voor € 38,25 (15% goedkoper)

Wanneer je kiest om jouw account te upgraden naar een PRO freelancer account, zit je nergens aan vast! Je abonnement word niet automatisch verlengd en je kunt zelf kiezen hoe lang je een PRO account wil gebruiken.

Vragen van opdrachtgevers

Via Freelancedeals vindt je heel snel een geschikte freelancer voor jouw opdracht. Plaats een opdracht en ontvang offertes van geïnteresseerde freelancers. Deze kun je vervolgens vergelijken en zo de beste kandidaat uitkiezen.

Allereerst kun je jouw freelance opdracht plaatsen op de website. Zodra deze is geplaatst wordt deze aan alle freelancers verzonden die hebben aangegeven in die categorie en subcategorie werkzaam te zijn. Zo vindt jouw opdracht direct zijn weg naar de juiste professionals.

Niet wachten op offertes? Op Freelancedeals heb je de mogelijkheid om in ALLE freelancers te zoeken. Ook niet PRO freelancers worden weergegeven in de zoekresultaten, filter dus op wat je het liefst zou willen zien. Extra hulp nodig? Neem dat gerust contact met ons op!

Een opdrachtboost is een extratje voor jouw opdracht. In iedere categorie worden "Topopdrachten" weergegeven, opdrachten die bijvoorbeeld een hoge urgentie hebben. Kies je voor een opdrachtboost dan wordt jouw opdracht hier weergegeven.

Naast een stukje extra aandacht krijg je in jouw opdrachtenpaneel ook statistieken over jouw opdracht te zien. Zo zie je bijvoorbeeld wanneer jouw opdracht het meest bekeken is en welke freelancers de opdracht hebben bekeken. Misschien heeft jouw ideale freelancer niet gereageerd maar wel gekeken, je kan dan gemakkelijk vanuit het opdrachtenpaneel naar zijn of haar publieke profiel navigeren.

Wanneer freelancers op jouw opdracht reageren ontvang je hiervan per e-mail een notificatie. Daarnaast is het bericht te vinden in jouw profiel. In jouw inbox kun je het bericht van de freelancer inzien en een reactie sturen. De freelancer krijgt hier ook bericht van en kan dit vervolgens ook in zijn of haar inbox zien.

Heb je de juiste freelancer gevonden? Zet dan de opdrachtstatus van de opdracht op "Voorzien". Andere freelancers kunnen dan niet meer reageren op de opdracht.

Vervolgens kun je vanaf nu contact onderhouden met de freelancer via het berichtensysteem of kunnen jullie gewoon contactgegevens uitwisselen. Heeft de freelancer de opdracht uitgevoerd, dan kun je vanuit het opdrachtenpaneel een beoordeling schrijven.

Loopt de samenwerking stuk? Dan kun je ook gemakkelijk de opdracht weer open zetten, door de status daarvan te wijzigen vanuit het opdrachtenpaneel.

Dat regelen jullie helemaal zelf! Freelancedeals is er voor het contact tussen beide partijen, de afhandeling van de betalingen etc. ligt dus bij jullie zelf.

Is je opdracht afgerond? Geef de freelancer dan een beoordeling. Zo kun je andere opdrachtgevers helpen in de keuze naar de beste kandidaat. Een referentie geven is makkelijk. Dat kan door vanuit de opdracht in het opdrachtenpaneel een beoordeling te schrijven. Selecteer de freelancer uit de keuzelijst (hier worden freelancers ingeladen die een reactie hebben verzonden) van freelancers en beoordeel hem of haar.

Antwoord niet gevonden?

Staat het antwoord op jouw brandende vraag er niet tussen?

Natuurlijk kun je ons altijd een contactbericht sturen. We helpen je graag verder :)

Stuur ons een bericht